Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/onderstroo/domains/happycamperfestival.nl/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Line-Up – Happy Camper Festival

Vrijdag

Dansen met Jansen | Foute hits waar je het warm van krijgt… Net zo lang dansen tot je voeten niet meer kunnen. En dan toch nieuwe energie krijgen bij het horen van The Village People! Hij is onze macho man!

Helemaal Hulleman | Helemaal losgaan, helemaal Harderwijk en helemaal te gek. Wat zal deze jongen komen brengen? Dat weet je alleen als je aanwezig bent. Be there or be square!

WILD organ & drums | Dit duo maakt energieke, soulachtige jazz met hints naar funk en dance. Drums en toesten, that’s it. Een must see!

Mo6 | Scheidt geen wateren, maar het koren van het kaf als het gaat om ‘goede platen’. Bekend van o.a. Schateiland, zal hij ook op Happy Camper de bloemetjes buiten komen zetten. Deze ras-Ermeloër is niet te missen, letterlijk.

KLETZ vs Buurman | Een strijd der titanen, die je niet wilt missen! Geen Griekse mythologie, maar een heldhaftige Harderwijkse throwback naar de tijd dat ‘De Mac’ nog jouw uitvalsbasis was. Elkaar overeind helpen in de moshpit, spingen op Nellie the Elephant en meeschreeuwen met Bohemian Rhapsody. Ga mee op deze rocket ride down memory lane!

Children of the Night | Een DJ house act that will bring a trip down memory lane, want alle klappers van de beginperiode van de house tot aan de early zero’s komen tijdens een set van Children of the Night voorbij… Vier DJ’s, tezamen bijna een eeuw aan DJ ervaring, de beste house muziek, gegarandeerd feest!

Lekker Origineel | De band die Nederlandstalig weer tot een lust voor het oor maakt! Als winnaar van De Doorbraak hebben zij een plek weten te bemachtigen op Happy Camper Festival! Harde, dansbare, herkenbare en bovenal lekker originele nummers voor thuis, op het werk of onderweg. Ontstaan uit liefde voor Ska, met als doel om liederen uit de vaderlandse popmuziek beter luisterbaar te maken.

Lola’s Dice | Een gruizige mix van gitaren, synths en muzikale roots die geworteld zijn in de percussie geluiden van Latijns-Amerika, maar toch trouw aan de punk-ethos. Lola’s Dice is een band met een psychedelisch, tropisch funk-geluid die een pure sensatie is voor de zintuigen.

Frathouse | Dat muziek verbind laten deze heren ons zien. Al jaren maken zij samen Nederlandstalige hiphop in hun studio, waaraan deze formatie zijn naam ontleend. Wees niet bang voor tere oortjes, het gaat hier niet over money, seks en drugs, dit is hiphop zoals het bedoeld is.

Zaterdag

B2B2B2B2B | Dit is een act waar je bij móet zijn, maar wat het precies is blijft een verrassing. Neem je zwemspullen mee, je wordt niet thuis gebracht.

Eelke | Pakkende gitaarliedjes met een dosis diepgang… Onafhankelijk en eigenwijs… Deze man doet geen concessies aan sound en songs. Met zijn band creëert hij een eigen geluid dat zijn sterke en persoonlijke teksten ondersteunt en aanvult.

Richard Cejer | Met swingende gitaren en een voortdurend verlangen naar ongerepte melodieuze stromingen, creëert deze Brit ervaringen die variëren van wanhopigheid tot complete vreugde, maar toch met behoud van een verscheidenheid aan genres, gebaseerd op zijn rootsy gedrag en akoestisch geluid.

Destructive Penguins | Dit zevenkoppige wereldwonder is een sloopkogel als het gaat om genre-verplichtingen. Ska, reggae, jazz of hip-hop? Opbokken met muurtjes; deze penguins zijn the new generation!

Reina Cartello | Deze bonk aan Colombiaans erfgoed in het pittoreske Harderwijk, wie had dat durven dromen!? Cartello pakt jou bij de hand en sleurt je mee door zijn jungle van harde kicks, tropische percussie en zwoele basslines.

The Last Wave | The Last Wave maakt moderne rock ‘n roll met een beachy uitstraling en Latijnse invloeden. Woodstock Live in Bloemendaal, huisband van de Haarlemse Stiels, een uitverkocht Patronaat, Happy Camper Festival… Zowel akoestisch als elektrisch hebben zij een sterke set en kunnen zo op verschillende soorten podia rocken!

Tony Clifton | Noem het punkpop, noem het slettepop, noem het zweterige jongemannen-pop. Het gaat om drie jongens, die willen zweten, rocken en overrompelen!

My Nature | Of ze nou naar Sziget deze zomer gaan, of op Happy Camper staan; het zijn verleiders als het gaat om melodieën die de rest van de zomer in je koppie blijven zitten. Deze mannen nemen jou mee in een wereld van synth pop, rock en gitaarrifjes waar je bij weg kunt dromen.

Ruben Chi x Roche Apinsa | Popping, locking en alles wat met dansen te maken heeft, excelleren deze mannen in! Bekend van onder andere DANCE DANCE DANCE, de nieuwste videoclip van Armin van Buuren en nog véél meer. Harderwijk mag haar borst natmaken en voorbereiden op een battle met hoofdletter B, waar ook jij aan mee kan doen! Get ready to get down in Boogie town!

Yung Swan | Wolderwijd represent! Laat je niet in het ootje nemen door zijn naam, want deze gevleugelde gozer zal zorgen voor disco tunes waar het zwanenmeer nog wat van kan leren!

Vøllenhøven | Blauw bloed op Happy Camper, of schuilt er iets anders achter deze jampot glazen? Misschien iets funky’s, het volkslied op repeat of zal deze knul jou aan het dansen brengen?

Aron Knieriem | Onmisbaar op elke fuif in- en rondom Harderwijk. Een jongen die weet hoe je een plaatje (of twee) moet brengen om the party te starten. Zomerse vibes alom!

Thick Chicken | De bereidingswijze: knal drie malse kippen in een ruimte, mix hier een vleugje house doorheen en een flinke scheut funk of disco. Maak het af met een salt-bae move op de dansvloer et voila: Thick Chicken.

Hjalmar Vogel | Haal het pak knäckebröd maar uit de kast, want deze mooiboy komt all the way uit Zweden om Harderwijk een lesje te leren over zagen. Een throwback naar de tijd waar Dr Lektroluv en consorten met de scepter zwaaide.

Daniel Williamsen | Tango down! We hebben hem weten te strikken, deze Arnhemse houselord! Na zijn eigen stage te hebben mogen hosten op Free your Mind festival, komt hij Happy Camper onveilig maken. Houdt deze knaap goed in de gaten, want the future is bright for this Young padawan.

Peer | Verwar ze niet met het wulpse stukje fruit, dit viertal komt hoogstpersoonlijk jouw fruitschaal domineren. Deze jonge honden brengen een mix van energieke indierock met aanstekelijke Britpop.

L’Arabique | Volg deze Arabier al dansend door zijn visioenen over de 1001 nachten. Dit wordt zeker geen fata morgana, maar keiharde reality. Knal jouw tulband op, en schop die teenslippers uit!

Guylian | Funkyzeit! Disco met de hoofdletter D, dat is wat Guylian beloofd. En als dat nog niet genoeg is voor je, brengt hij ook nog de broodnodige portie funk en house!

BLVCK | Een hoopje letters, maar daar houdt het zeker niet bij op. Soms verhuld deze DJ zich in een duister gewaad, maar speciaal voor ons trekt hij zijn techno jas uit, en zijn palmbomen-discofever-shirt aan!

De Doorbraak | Er kan er maar één de winnaar zijn… En toch, omdat het niveau van de andere acts tijdens De Doorbraak zó hoog lag, besloot de jury dat Jur de Leeuw, Lisa Ligtermoet en Mees van Rijswijk ook mogen optreden tijdens Happy Camper Festival!

Vinyldraaiers | Onder het motto ‘Jullie Graaien Wij Draaien’ draaien deze totaal niet pretentieuze DJ’s alle vinylverzoekjes. Van 10 CC tot ZZ TOP, ze liggen er (bijna) allemaal tussen. Speciaal voor Happy Camper Festival gaan ze wat nieuws doen, maar wat?